Χρονική δέσμευση για το νέο ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό

Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, δεσμεύτηκε για ένα νέο Αναπτυξιακό Νόμο μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.

Παράλληλα ανήγγειλε ουσιαστικά και την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ, με την ενίσχυση της νεανικής και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Τα κονδύλια που προβλέπεται να διατεθούν είναι 4,5 δις ευρώ, ενώ άλλα 3 δις θα διατεθούν τμηματικά μέχρι το 2020, μετά και τη συμφωνία με την Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.
Συνεπής στην αναγγελία έναρξης του ΕΣΠΑ 2014-2020, ο υπουργός επανέλαβε τη δέσμευσή του και για τα δύο αναπτυξιακά μέτρα μιλώντας χθες το βράδυ στην Ανοικτή Συνεδρίαση της 23ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Ως προς το ΕΣΠΑ ανήγγειλε την έναρξη των προγραμμάτων τον Ιούνιο, ώστε το β’ εξάμηνο να ξεκινήσουν οι εντάξεις σε αυτά. Ως προς τον Αναπτυξιακό, υποστήριξε ότι ο υφιστάμενος αναπτυξιακός νόμος ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2014, αφήνοντας πίσω του αρκετά προβλήματα, με σημαντικότερο την υπερδέσμευση πόρων.
 

Η ομάδα μας

Sample image

Κεχαΐδη Νικολέττα

General Manager
Sample image

Κεχαΐδης Κωνσταντίνος

Product Manager
Sample image

Διονύσης Στρούζας

Sales Manager
Sample image

Ανδρέας Σκρέτης

Finance Consultant

Επικοινωνία

Ν.Κ. ΚΕΧΑΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Διεύθυνση: Αριάδνης 4 Γαλάτσι, 11146
Τηλέφωνο: 211 22 13 705
Fax: 211 22 13 711
Κινητό: 698 19 29 321
Mail: info@kechaidi.gr

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα και μείνετε ενημερωμένοι για ότι νέο κυκλοφορεί στο χώρο του αλουμινίου.

Facebook-iconLinkedIn-iconGooglePlus-iconPinterest-icon


Powered by www.kataskeui-istoselidas.gr