Πόρτες PVC

Κύριας εισόδου

12

3Λειτουργικότητα με ιδανική θερμομόνωση

H κύρια είσοδος είναι η επαγγελματική κάρτα του σπιτιού σας και αποτελεί το σημείο που προσελκύει το βλέμμα. Για το λόγο αυτό οφείλει να είναι καλαίσθητη και να εναρμονίζεται με τη συνολική εικόνα του σπιτιού. Η μοναδική εικόνα μιας εξώπορτας δημιουργείται από τον αρμονικό συνδυασμό χρώματος και μορφής. Είναι δυνατές μοντέρνες εφαρμογές με σχέδια Inox αλλά και παραδοσιακά σχέδια με κάγκελα είτε επιλέξετε τη σειρά EURO-70 είτε τη σειρά EURO-80. Ειδικές κατασκευές σχεδίων με ταφ, γωνίες, κούρμπες και διακοσμητικά είναι επίσης εφικτά. Μεγάλη ποικιλία τζαμιών, καθώς και λεπτομέρειες όπως πόμολα, ρόπτρα ή γραμματοθυρίδες προσδίδουν στην πόρτα το δικό σας μοναδικό στυλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

4Σχεδιασμός και προστασία

Οι γωνίες του φύλλου είναι ενισχυμένες με εσωτερικούς συγκολλητικούς συνδέσμους για μέγιστη αντοχή. Το στάνταρ σετ του χερουλιού και της εξωτερικής λαβής είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο ανοδειωμένο και χαρακτηρίζεται από την ευκολία, την αντοχή στην εντατική και καθημερινή χρήση, καθώς και στην μέγιστη προστασία κυλίνδρου και κλειδαριάς.

 

 

 

 

Ασφάλεια και κλειδαριά που κλειδώνει μόνη της!

Εξίσου σημαντικός παράγοντας με το Design είναι όμως και η ασφάλεια. Τα βαριά προφίλ, οι εξωτερικοί μεντεσέδες Dr.Hahn βαρέως τύπου, η κλειδαριά Secury Automatic της G-U και ο κύλινδρος της BKS παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια WK3 που έχει πιστοποιηθεί ποτέ σε πόρτα μη θωρακισμένη, αυτόματα και άμεσα. Κλείνοντας απλά την πόρτα, και χωρίς να την κλειδώσετε, η κλειδαριά ασφαλίζει αυτόματα σε τρία σημεία με δύο επιπλέον γλώσσες που εισχωρούν στην κάσα κατά 20mm. Ο κύλινδρος ασφαλείας των 6-πείρων ή ο κύλινδρος υπέρ-ασφαλείας «Janus» με τις 4 σειρές των 5-πείρων έκαστος, διατίθενται με πέντε κλειδιά από υψηλής ποιότητας υλικό και επιτρέπουν τη λειτουργία του κυλίνδρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ακόμη και αν υπάρχει κλειδί από την άλλη πλευρά.

 

56

 

 

 

 

 

 

 

 

pvc1

 • DSC_2350
 • DSC_2359
 • DSC_2377
 • DSC_2388
 • DSC_2392
 • DSC_2411

Κουζινόπορτες

Περισσότερο φώς με βοηθητικές πόρτες - κουζινόπορτες Κεχαΐδη Κ.Ν.

Επιλογές και σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική μας. Οι εικονιζόμενες βοηθητικές πόρτες ή κουζινόπορτες είναι P.V.C. Rehau σε χρώμα ξύλου golden oak έχουν τζάμια ενεργειακά με argon τεσσάρων εποχών τρίτης γενιάς Ug= 1,1 W/m2Κ για μέγιστη θερμομόνωση, τρίπλεξ για μεγαλύτερη ασφάλεια και ένα τάφ οριζόντιο λίγο πιο κάτω από το κέντρο, ανοίγουν προς τα έξω ώστε να μην δεσμεύουν τον εσωτερικό μας χώρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μεντεσέδες:

Μεντεσέδες Βαρέως Τύπου 90Kg ρυθμιζόμενοι εύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις

Κατωκάσι:

katokasiΣτην κάτω πλευρά υπάρχει κατωκάσι αλουμινίου ανοδείωσης χαμηλού ύψους για προστασία από τα νερά χωρίς να εμποδίζει στη διέλευση. Προαιρετικά μπορεί να γίνει και χωρίς κατωκάσι, απλώς με βούρτσα κάτω από το φύλλο (ενδείκνυται για εισόδους που δεν είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικό χώρο). 

Στην κατηγορία WK3 αφορά την προσπάθεια του έμπειρου δράστη να ανοίξει την πόρτα ή το παράθυρο με πρόσθετα μικρά εργαλεία.

 

 

 

Secury R4

securyΚλειδαριά με Μπίλιες:

Η κλειδαριά με 4 μπίλιες είναι ιδανική για συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα κλειδώματος, καθώς βελτιώνει την πίεση του φύλλου σε όλο το ύψος όταν είναι κλειδωμένη. Οι μπίλιες είναι ατσάλινες για μεγαλύτερη προστασία και ρυθμιζόμενες.

 

 

 

gusecury

 • DSC_2225
 • DSC_2226
 • DSC_2232
 • DSC_2235
 • DSC_2242
 • DSC_2378
 • DSC_2395

 

Πάνελς - Panels

 • pvc1
 • pvc2
 • pvc3
 

Η ομάδα μας

Sample image

Κεχαΐδη Νικολέττα

General Manager
Sample image

Κεχαΐδης Κωνσταντίνος

Product Manager
Sample image

Διονύσης Στρούζας

Sales Manager
Sample image

Ανδρέας Σκρέτης

Finance Consultant

Επικοινωνία

Ν.Κ. ΚΕΧΑΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Διεύθυνση: Αριάδνης 4 Γαλάτσι, 11146
Τηλέφωνο: 211 22 13 705
Fax: 211 22 13 711
Κινητό: 698 19 29 321
Mail: info@kechaidi.gr

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα και μείνετε ενημερωμένοι για ότι νέο κυκλοφορεί στο χώρο του αλουμινίου.

Facebook-iconLinkedIn-iconGooglePlus-iconPinterest-icon


Powered by www.kataskeui-istoselidas.gr